Konsultointi

verhoilu_upholstery_peugeot

IDEASTA TOTEUTUKSEEN AMMATTILAISEN NEUVOILLA

Missä voin valmistuttaa oman tekstiilimalliston? Mistä löydän materiaalit ja tarvikkeet? Mitä tekstiilien teollinen tuotanto edellyttää? Mitkä seikat vaikuttavat tekstiilien eettisyyteen ja ekologisuuteen? Miten voin suojata suunnittelemani mallin? Miten saan mallistoni tuotteistettua ja markkinoitua?

Vuosien varrella Karkelo on vastannut lukuisia kertoja näihin ja moniin muihin tekstiilien suunnittelua, valmistusta ja markkinointia koskeviin kysymyksiin. Ulkopuolista apua tarvitaan monesti yrityksen alkuvaiheessa, mutta myös silloin, kun ollaan suunnittelemassa uutta tuotetta tai palvelua.

Konsulttiapu on hyvä ratkaisu silloin, kun sinulla on alustava idea tai valmis suunnitelma, ja kaipaat neuvoja sen toteuttamiseksi. Konsultointi voi olla vastaamista muutamaan kysymykseen tai kanssakulkemista projektin alusta loppuun.

Soita tai laita viestiä niin katsotaan, mikä olisi juuri sinun kohdallasi paras toimintatapa.

Asiantuntemusta Innovaatiosetelillä

Tekes tukee kansainvälistymiseen tähtäävien mikro- ja pk-yrittäjien tuotekehitystoimintaa innovaatiosetelillä. Karkelon puoleen voit kääntyä, mikäli sinulla on uudentyyppisiin kankaisiin tai muihin tekstiilituotteisiin liittyvä idea.

Ota yhteyttä, niin sovitaan kumppanuudesta ja laaditaan yrityksellesi innovaatiosetelihakemus.

Yhteystiedot