Siirry sisältöön

Konsultointi

smart_textile

IDEASTA TOTEUTUKSEEN TEKSTIILIAMMATTILAISEN NEUVOILLA

Miten tuotemerkki luodaan? Kuinka ideaa voisi kehittää? Missä valmistuttaa oma mallisto? Mistä materiaalit, tarvikkeet ja työvälineet? Mitä tarjouksia ja sopimuksia laatiessa pitää huomioida? Miten rahoittaa tuotekehitystä? Mistä apua uuden mallin tai keksinnön suojaamiseen? Miten palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla?

Vuosien varrella olemme vastanneet lukuisia kertoja näihin ja moniin muihin suunnitteluun, tuotekehitykseen ja markkinointiin liittyviin kysymyksiin. Konsulttiapu on hyvä ratkaisu silloin, kun sinulla on alustava idea tai valmis suunnitelma, ja kaipaat neuvoja sen toteuttamiseksi. Konsultointi voi olla vastaamista muutamaan kysymykseen tai kanssakulkemista kehityshankkeen alusta loppuun.

Asiantuntemusta ja yksilöllistä palvelua

Karkelo on perustettu vuonna 2004, joten meillä on pitkä kokemus tekstiilialalta ja laaja yhteistyökumppanien verkosto. Soita tai laita viestiä niin  katsotaan, mikä olisi juuri sinun yrityksesi kohdalla paras toimintatapa!

Innovaatioseteli

Business Finland tukee kansainvälistymiseen tähtäävien mikro- ja pk-yrittäjien kasvua innovaatiosetelillä. Mikäli haluat hyödyntää innovaatioseteliä Karkelon palveluihin, niin sovitaan kumppanuudesta ja laaditaan yrityksellesi yhdessä hakemus.

avainlippu

 Yhteystiedot